Akvarellkurs för alla

Akvarellkurs för alla
5 gånger för 700kr.
Tisdagar kl. 9-12, Jakobssalen
Börjar 1 november
Kursledare: Wolfgang Dietrich epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Se även hans hemsida: wodie.se

Medlemsbaldet hamnar i skräpkorgen

Viktigt information!

Vi har upptäckt att utskick av medlemsbladet ifrån hemsidan kan hamna i skräpkorgen.

Så har ni inte sett gårdagens utskick så titta där. Finns det i skräpkorgen så ändra inställningen så att mail ifrån den adressen inte betraktas som skräp.

Vi vet att hotmail adresser verkar hamna där men kanske andra också.

När jag ändå skickar ut detta vill jag återigen påpeka att vi har epostadresser till några av er som inte gäller längre.

Det är t.ex swipnet.se,tele2.se,comhem.se och några till. Vet ni med er att ni bytt epostadress ifrån någon sådan adress vore vi tacksamma om ni meddelade detta till kassören och/eller undertecknad.

Stefan Svennerby

Webmaster

Medlemsavgift och kontaktuppgifter

Hej!

Föreningens kassör har tittat över vilka som hittills inte betalt medlemsavgift för året. Det var ett inte helt litet antal.

Så känner du på dig att du hör till dem som hamnat på denna lista så är det bäst att snarast betala så att man får fortsätta att vara med i föreningen.

Styrelsemedlemmarna har blivit tilldelade ett antal att ringa upp och påminna dem.

Vilket leder oss till den andra punkten nämligen kontaktuppgifter. Det visar sig när vi ska ringa medlemmar att man framförallt tagit bort sin fasta telefon och bara använder mobilen. Detta har man inte meddelat föreningen så vi får söka telefonnumret på nätet.

Det är också så att några medlemmar fortfarande har epostadresser från tele2,swipnet och comhem registrerade i vårt medlemsregister. Dessa fungerar ju inte längre så vi vill gärna ha era ny adresser.

ALLTSÅ: Ändrar ni kontaktuppgifter så hör av er med ändringarna till medlemsregistret( Per Sundström). Likaså om ni av någon anledning inte vill vara med längre.

 

 

 

Gröna Paviljongen - sommaren 2022

Medlemmar i Järfälla Konstforum har även i sommar möjlighet att ställa ut i det ”Gröna lusthuset” vid Görvälns slott.
Utställningarna börjar 11 juni och fortsätter augusti ut.
Som tidigare börjar varje utställningsperiod på fredag och avslutas torsdag. De flesta vill ha öppettider kl. 11-15 lördag och söndag men det är upp till utställaren att bestämma tider och också annonsera.
Om du är intresserad att ställa ut – ensam eller tillsammans med någon – sänd in Din intresseanmälan så snart som möjligt men senast 30 mars.
Ange vilken teknik du arbetar i och skriv vilka veckoslut du önskar och även då du INTE kan ställa ut. Sedan kommer förslag till utställningsplan att tas fram.
Sänd Din anmälan till Anita Lundgren:
Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
mobil: 070-769 72 5

Skicka helst sms annars ring 18-20.

Filmen från 50-års jubileet.

Den kan du hitta en länk till under menyalternativet Om oss/Historia