Krokigrupp i höst

Öppen kroki i Jakobssalen i höst.
Måndagar 10:30 - 12:30 och Torsdagar 18:00 - 20:00
Kostnad per gång 50kr pensionär och 75kr övriga. Konstföreningsavgiften på 300kr ska också vara betald. 
Deltagarantal 25 personer per kurs (om Corona tillåter det) 6 platser är redan uppbokade på fmkursen. 
Anmäl intresse via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Både de som är vana att teckna kroki eller nybörjare är välkomna. Jag kommer att vara både krokimodell och lärare som leder gruppen. Syftet är att vi är ska pröva olika tekniker, olika underlag och  olika ritmaterial för att utveckla oss. Man börjar från sin egen nivå och går vidare.  Alla har sitt unika uttryckssätt och det får man fram genom att själv se och skissa på papper. Tillsammans har vi också en utställning nästa år.
Jag har i flera år arbetat extra som krokimodell. Men själv är jag möbelsnickare i grunden med flera konst- och hantverksutbildningar som påbyggnad. Jag har också en kandidatexamen i kulturvård vid Göteborgs universitet.  

Välkomna

Intresse för konstrunda

Är du intresserad av att ställa ut under en konstrunda i föreningens regi?

Frågan om konstrunda i kommunen har kommit upp på nytt och därför vill vi undersöka om det finns medlemmar i Konstforum som skulle vara intresserade att vara med och ställa ut samt hjälpa till med en konstrunda.
Skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på 0730878014 om intresse finns för att deltaga i framtiden.

Gröna Paviljongen sommaren 2021

Medlemmar i Konstforum har även i sommar möjlighet att ställa ut i det ”Gröna lusthuset” på Görvälns slott.

Utställningarna börjar 12 juni och fortsätter augusti ut.

Som tidigare börjar varje utställningsperiod på fredag och avslutas torsdag. De flesta vill ha öppettider kl. 11-15 lördag och söndag men det är upp till utställaren att bestämma tider och också annonsera.

Om du är intresserad att ställa ut – ensam eller tillsammans med någon – sänd in Din intresseanmälan så snart som möjligt men senast 21 mars.

Ange vilken teknik du arbetar i och vilka veckoslut du önskar och även då du INTE kan ställa ut. Sedan kommer förslag till utställningsplan att tas fram.

Sänd Din anmälan till Anita Lundgren:

Mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

mobil: 070-769 72 57 skicka helst sms. annars ring kl.18-20

Medlemslotteriet 2021

Tyvärr var 2020 p.g.a. pandemin ett magert år vad gäller konstinköp i föreningen.

Inköpsgruppen har inte alls i lika stor utsträckning vågat sig ut på gallerier, konsthallar och utställningar för att möta konsten. De inköp som gjorts har varit alltför få för att kunna genomföra den sedvanliga utlottningen nu under våren vilket gör att vi kommer att skjuta på denna.

Vi hoppas kunna återkomma med ytterligare info framåt höstkanten.

Medlemsavgift och kontaktuppgifter

Hej!

Föreningens kassör har tittat över vilka som hittills inte betalt medlemsavgift för året. Det var ett inte helt litet antal.

Så känner du på dig att du hör till dem som hamnat på denna lista så är det bäst att snarast betala så att man får fortsätta att vara med i föreningen.

Styrelsemedlemmarna har blivit tilldelade ett antal att ringa upp och påminna dem.

Vilket leder oss till den andra punkten nämligen kontaktuppgifter. Det visar sig när vi ska ringa medlemmar att man framförallt tagit bort sin fasta telefon och bara använder mobilen. Detta har man inte meddelat föreningen så vi får söka telefonnumret på nätet.

Det är också så att några medlemmar fortfarande har epostadresser från tele2,swipnet och comhem registrerade i vårt medlemsregister. Dessa fungerar ju inte längre så vi vill gärna ha era ny adresser.

ALLTSÅ: Ändrar ni kontaktuppgifter så hör av er med ändringarna till medlemsregistret( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). LIkså om ni av någon anledning inte vill vara med längre.