Byta epostadress

Hej!

Jag har sett att tele2 kommer att stänga sin eposthantering 2021-02-01. Det drabbar så vitt jag vet alla epostadresser med comhem,swipnet och tele2 i adressen

Vii har ett antal medlemmar som åtminstone inte ännu har talat om för medlemsadministratören att de har bytt epostadress(eller kanske inte ens sett att de måste byta till något annat).

Det vore bra om så skedde så att vi kan hålla kontakt med er via eposten.

Webmaster Stefan

Medlemsavgift och kontaktuppgifter

Hej!

Föreningens kassör har tittat över vilka som hittills inte betalt medlemsavgift för året. Det var ett inte helt litet antal.

Så koänner du på dig att du hör tilldem som hamnat på denna lista så är det bäst att snarast betala så att man får fortsätta att vara med i föreningen.

Styrelsemedlemmarna har blivit tilldelade ett antal att ringa upp och påminna dem.

Vilket leder oss till den andra punkten nämligen kontaktuppgifter. Detr visar sig när vi ska ringa medlemmar att man framförallt tagit bort sin fasta telefon och bara använder mobilen. Detta har man inte meddelat föreningen så vi får söka telefonnumret på nätet.

ALLTSÅ: Ändrar ni kontaktuppgifter så hör av er med ändringarna till medlemsregistret( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). LIkså om ni av någon anledning inte vill vara med längre.

 

 

 

Filmen från 50-års jubileet.

Den kan du hitta en länk till under menyalternativet Om oss/Historia

Måla,måla... bara vara

Måla, måla... bara vara...
Måndagarna 8, 15 och 22 juni samlas de som vill kl 11 utanför Görvälns slott för att måla eller bara vara.
Tag med fika.
Vid dåligt väder ställer vi in.
 
Vi ses,
Marianne 070 521 09 68
Birgitta     070 320 65 05